a
MOMS Diner

Spis og drik

Kom og oplev Danmarks mest autentiske Amerikanske Diner, som ligger først for, når du ankommer til Marielyst.
Du vil straks komme i stemning når du bliver modtaget af vores søde servitricer og ikke mindst; hører lyden af ``The king`` i baggrunden, duften af de grillede burgere, summen fra shakeren der er igang med at lave de lækreste milkshakes og ikke mindst, lyden af gæsterne. Route 66 er pludselig ikke så langt væk.
Hos MOMs Diner får du ikke kun lækker mad, men en oplevelse som både dig og din familie vil kunne huske i lang tid. Vi har kræset ekstra for maden, og for os er en burger ikke bare en burger. Den skal få mundvandet til at løbe, så snart du ser den. Vi har naturligvis også vegetar burgere, spareribs og meget mere. Vi har til dessert alt fra american pie, milkshakes og waffels. Dertil har vi uddannede baristaer til at søge for, at din kaffe er netop som du vil have den. Hos os, er der en stor sandsynlighed for, at du må knappe bukserne op, når det er tid til at skulle videre.. Og hvis du har brug for en ekstra time out.. Så læn dig tilbage, nyd omgivelserne.. også kan det være der er plads til en lille (læs stor) cookie med store stykker chokolade. Vi glæder os meget til at se dig og din familie hos MOMs diner på Marielyst Strandvej 31, 4873 Væggerløse.

Se vores

MENUKORT

Bestil bord eller takeaway på 22 90 00 66
American breakfast er lørdag og søndag kl. 10.00 til 13.00

Check out

latest events

Sorry, no posts matched your criteria.

Check out

latest news

Reference

What others said

Probo vivendo suscipiantur quo ne, repudiare patrioque ea cum. Qui ut tantas ata invenire scribentur. Laoreet voluptua id his.

The Independent

Probo vivendo suscipiantur quo ne, repudiare patrioque ea cum. Qui ut tantas ata invenire scribentur. Laoreet voluptua id his.

The Independent

Lorem ipsum dolor sit amet, quod vituperata his ei, ad dico accusam qui. Laoreet voluptua id his. In veri vituperata contentiones vix.

The Independent

for
at
%d bloggers like this: